Gastronomy and Dordogne wines
Either under the shade of the mulberry trees or in the dining room, Marielle and Gilles welcome you in their restaurant in Brantôme and will introduce you to traditional French cuisine made with tasty and simple ingredients. Choose from either the “à la carte” menu or one of the set menus on offer.
Duck and foie gras take pride of place alongside Limousin beef, lamb, walnuts and Périgord truffles.
To accompany your meal, you can choose (with moderation …) from our selection of wines selection’s: local one – Bergerac, Pécharmant, Montravel or Montbazillac – or from the south-east – Madiran, Gaillac or Fronton.
Our restaurant welcome you on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Saturday & Sunday evenings between May and September and every Sunday for lunch (closed Sunday evenings from October to April).
LES MENUS
Menu Plaisir
22,00 €
Gâteau de Foies de Volaille aux Pistaches et sa Salade Verte
ou
Salade de Cabécou des Terres Vieilles au Lard
———-
Saumon Rôti au Sésame et Beurre Blanc
ou
Pièce de Bœuf Limousin et sa Compotée d’Echalotes
———-
Dessert du Jour
Menu Terroir
28,00 €
Terrine au Foie de Canard
ou
Salade du Périgord Vert
ou
Saumon Fumé au Bois de Hêtre
———-
Cuisse de Canard Confite de Lionel Aubry
ou
Poisson du Moment
ou
Morceaux Choisis d’Agneau du Limousin
au Parfum de Miel
———-
Dessert du Jour
Menu Surprise
33,00 €
Un parcours initiatique en trois étapes :
Dégustez un plaisir inattendu du Périgord.
———-
Version Terre ou Mer :
étonnez vos papilles.
———-
Succombez au charme
d’une dernière gourmandise.
Menu Gourmand
42,00 €
Foie Gras de Canard Mi-Cuit
ou
Cassolette de Saint-Jacques
à la Noix de Coco
———-
Brochette de Lotte,Foie Gras et
Saint-Jacques au Monbazillac
ou
Tournedos de Bœuf Limousin Rossini
———-
Assiette de Fromages et Salade
———-
Dessert
LA CARTE
Les entrées
Escalope Poêlée de Foie Gras de Canard Frais Sauce aux Noix —– 18,00 €
Mi-Cuit de Foie Gras de Canard —– 13,00 €
Omelette aux Cèpes —– 12,00 €
Œuf Cocotte Périgourdine —– 12,00 €
Méli-Mélo d’Œufs Brouillés aux Truffes —– 32,00 €
Omelette aux Truffes —– 32,00 €
Saumon Fumé Maison —– 12,00 €
Salade Périgord Vert —– 15,00 €
Salade de Saint Jacques aux Pignons de Pin et sa Vinaigrette Balsamique —– 18,00 €
Terrine au Foie de Canard —– 10,00 €
Gambas à la crème de Whisky —– 19,00 €
Assiette de Salade Verte —– 05,00 €
Les poissons
Escalope de Saumon au Beurre de Truffe —– 29,00 €
Emincé de Lotte façon Rossini —– 23,00 €
Croquant de Loup au Beurre d’Anis —– 16,00 €
Saumon Roti au Sésame et Beurre Blanc —– 14,00 €
Brochette de Lotte, Foie Gras et Saint Jacques —– 23,00 €
Filet de Sole Meunière —– 26,00 €
Médaillon de Lotte au Monbazillac —– 18,00 €
Les viandes
Chausson de Magret de Canard Sauce Morilles —– 23,00 €
Mijotée de Bœuf Forestière au Pécharmant —– 24,00 €
Côtelettes ou Gigot d’Agneau du Limousin —– 14,00 €
Emincé de Magret de Canard au Curry —– 18,00 €
Filet de Bœuf Limousin, Sauce Périgueux —– 20,00 €
Cuisse de Canard Confite de Lionel Aubry —– 12,00 €
Tournedos de Bœuf Limousin Rossini —– 27,00 €
Cassoulet Périgourdin et sa Cuisse de Canard Confite —– 15,00 €
Assiette de Légumes —– 10,00 €
Fromages
Assiette de Fromages de la Région sur Lit de Salade : 5,00 €
Les Desserts
Desserts du Jour : 6,00 €
Nougat Glacé aux Noix
Croquant au Praliné Et Chocolat
Crème Brûlée
Ile Flottante
Mousse au Chocolat
Soupe de Fruits d’Eté au Parfum de Cannelle et Monbazillac
Poire Bergeracoise et Confiture de Vin à la Cannelle
Desserts chauds (à commander en début de repas) : 7,50 €
Brochette de Fruits d’Eté Grillés et son Sorbet
Soufflé au Grand Marnier
Tarte Chaude aux Pommes et sa Boule de Glace
Think to book your table in Brantome
GROUPS ARE WELCOME IN BRANTOME
We receive groups from 20 to 48 people, by reseravtion only, every days.
Few examples of menus for groups : click here
Contact us directly by phone to design the menu you need.